HTML

Horizont

Technológiai, tudományos újdonságok laikus szemmel, közvetlenül, érthetően, remélhetőleg érdekesen.

2012.05.12. 19:43 ante.drome

Üdv

Mi ez a blog? Tudományos és technológiai hírek napi szinten, laikus szemmel, érdekesen, de azért színvonalasan. 

Ennyi. És hogy miért? Mert titkolt szenvedélyem a tudomány és a technika, és eddig nem találtam magamnak olyan hazai blogot vagy egyáltalán hírforrást, amely kielégítené ezt az igényt. Ha vannak még rajtam kívül geekek, technománok, hobbitudósok, szakértők és laikusok, öregek és fiatalok, akiket egy kicsit is lázba hoznak olyan témák, mint a genetika, a robotika vagy épp a nanotechnológia, egy kicsit is érdeklődnek a minket körülvevő mindennapi technikai csodák iránt, vagy szívesen merengenek az emberiség jövőjének nagy kérdésein, akkor itt helyük. Igyekszem nem csak blogot írni, hanem vitát indítani, sőt közösséget kovácsolni, bevonni és kommunikálni, megosztani és meghallgatni.

Hogyan? Szabályok nincsenek, csak normák. A blog igyekszik távol maradni az olyan ingoványos témáktól, mint az aktuálpolitika vagy a vallás, és konstruktivitásra buzdít. Aztán majd meglátjuk.

Nagyjából ennyi lenne, jó olvasgatást.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://techsarok.blog.hu/api/trackback/id/tr354504511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása